O nás & novinky

jsem posedlý kvalitou
a detaily při výrobě

Novinky

Rozhovor pro Ego! magazín Hospodářských novin

16. 5. 2020 Rozhovor pro Ego! magazín Hospodářských novin

Díky za příjemné povídání o začátcích, cestě a směřování vinařství...

Grand test Sauvignon ve W&D

15. 4. 2020 Grand test Sauvignon ve W&D

Už jste viděli dubnový Grand test magazínu Wine & Degustation se zaměřením na Sauvignon? Někteří z vás si už všimli a velké díky za gratulace! Moc nás to potěšilo :)

Podpořte lokální restaurace

25. 3. 2020 Podpořte lokální restaurace

U kolegů vinařů v zahraničí vznikla iniciativa #DrinkingAgainstSinking na podporu restauracím, winebarům a distributorům v tomto složitém čase. Je super, jaká vlna podpory se mezi vinaři objevila. Více info na www.540.cz kde můžete koupí vína podpořit i vy. My jsme se připojili a od nás je v nabídce Sauvignon Blanc MAGNUM, který není běžně v distribuci.

Doprava vín z eshopu za 0,-

18. 3. 2020 Doprava vín z eshopu za 0,-

Milí zákazníci,

vzhledem k mimořádnému nařízení vlády ČR je cesta k našemu vínu ztížená. Párování našich vín s jídly ve vašich oblíbených restauracích si teď nemůžete užívat. Pokud se ale pouštíte do domácích kulinářských aktivit, rádi by jsme při tom byli s Vámi. Proto do zrušení aktuálních nařízení si můžete objednávat vína z našeho eshopu a neplatíte dopravu.

Mnoho zdraví do následujících dnů 

Průvodce nejlepšími víny ČR 2019-2020

2. 12. 2019 Průvodce nejlepšími víny ČR 2019-2020

Téměř přesně po roce se u nás objevilo nové a aktuální vydání Průvodce nejlepších vín České republiky pro rok 2019 - 2020 od Wine & Degustation. Obhajovat umístění je vždy náročné. Moc mě těší, že nám porota druhý rok po sobě udělila nejvyšší počet hvězd. A nově v Průvodci také naleznete přehled nejlepších vín dle jednotlivých odrůd. V kategorii TOP 3 Sauvignon jsou dva naši zástupci. Mám obrovskou radost, že mezi konkurencí 153 vinařství porota mezi TOP Sauvignony vybrala rovnou dvě naše vína. Vzhledem k tomu, jak je Průvodce orientován a jaká jsou u poroty kritéria při výběru, je to pro mě osobně velký úspěch. DÍKY!

Praque Wine Trophy 2019

22. 8. 2019 Praque Wine Trophy 2019

Překvapení dne! Ani jsme netušili, že jeden z našich prodejců přihlásil náš Sauvignon blanc Na výsluní 2017 do druhého kola soutěže Prague Wine Trophy. A získali jsme zlatou! Děkujeme!

Tip na 5 nejhezčích vinařství podle Forbesu

31. 7. 2019 Tip na 5 nejhezčích vinařství podle Forbesu

Časopis Forbes Česko zmiňuje 5 tipů na nejhezčí vinařství na Moravě. Mezi nimi i naše. Děkujeme! A všechny zmíněné velmi doporučujeme navštívit. Je to zážitek!

Mezinárodní den Sauvignonu

23. 4. 2019 Mezinárodní den Sauvignonu

Mezinárodní den Sauvignonu je pro mě vlastně takový sváteční den. Tento rok připadá na 3.5. a já jsem moc rád, že ho budu trávit netradičně na Slovensku v Selaví s perfektní kuchyní Jirky Zajíčka. K pětichodovému menu jsou napárovány kompletně naše Sauvignony (Růženy, Stará hora, Na výsluní, Sahara a BIG). Díky týmu Selaví za pozvání a těším se na společnou oslavu!

Skutečně velký Sauvignon od Fabiga

16. 4. 2019 Skutečně velký Sauvignon od Fabiga

Jak se líbil náš Sauvignon na webu Podkorkem.cz si můžete přečíst tady. Děkujeme!

Stavba nových prostor vinařství

5. 4. 2019 Stavba nových prostor vinařství

V minulém roce pro nás byl hlavní cíl výsadba, tento rok rozšiřujeme dvojnásobně výrobní a skladovací prostory vinařství. Fáze číslo 2 právě započata! Moc mě baví architektonické návrhy od kluků JEČMEN-CAHA architekti Mám rád jednoduché tvary a línie a v tomto si s klukama perfektně rozumíme.